FRISTÅENDE WORKSHOPS

Vi har skapat en serie spännande WORKSHOPS med intressanta konstnärer för dig som vill uppleva en intensiv helg med skapande. Vi vänder oss till alla som är intresserade att utvecklas konstnärligt och som inte har möjlighet att gå en av våra längre konstutbildningar

Vi har bjudit in framstående konstnärer inom olika fält att hålla fristående workshops på Göteborgs Konstskola under 2018. Under våren har du möjlighet att möta: Peter Backhaus, Sara-Vide Ericson och Josefina Posch.

 Peter Backhaus

15-17 juni  SPONTANT MÅLERI

Spontanitet och kreativitet! Kan man lära sig det? Kan jag komma utanför mina egna förväntade och inlärda begränsningar och överraska mig själv? I den här workshopen lär vi oss hur vi kommer i kontakt med våra inre resurser och vår kreativitet via måleriet.

Utifrån stora kollektiva målningar gör var och en sin individuella inre resa till sina unika möjligheter och sin lustfyllda kreativitet. Musik, kroppsrörelser och meditationer ingår. Inga förkunskaper krävs, livets erfarenheter, ett öppet sinne och lust att utforska duger gott.

Peter Backhaus, verksam konstnär sedan mitten av 70-talet med ett stort antal utställningar i Sverige, Tyskland och Luxemburg. Lång erfarenhet av kollektivt skapande och inre kreativa processer. Fd lärare/rektor på Hovedskous/Göteborgs Konstskola.

Tid: 15-17 juni kl 10-16:00

Pris: 5.000:- (4.000:- + moms)

Material och fika ingår i avgiften.

Plats: Göteborgs Konstskola, Första Långgatan 10, Våning 5

Övrigt: Oömma kläder, var på plats en kvart innan utsatt tid. Inga förkunskaper krävs, livets erfarenheter, ett öppet sinne och lust att forska duger gott.

 

Anmäl dig via mail här!