Är du nyfiken på skolan?

Saknar du utrymme för fritt skapande?  Sätt att förstå dej själv och världen på? Studier vid Göteborgs Konstskola ger dig orientering och bredd i konstnärligt arbete. Här möts öppen välkomnande gemenskap och individualitet, humor och allvar, frihet och ansvar. Vi ställer höga krav, i gengäld får du mycket trygghet, stöd och uppmuntran. Det kreativa i miljön uppstår i spänningsfältet mellan konstens historiska utveckling, vad som sker just nu i konsten, samhället och studenternas ateljéer på skolan.

Vill du ha stöd i arbetet med dina arbetsprover?

Söker du till våra utbildningar eller andra konstnärliga utbildningar? Det finns också möjlighet att få kvalificerad individuell handledning av någon av våra kunniga lärare som har omfattande erfarenhet av att ge stöd åt elever i ansökningsprocesser till olika estetiska utbildningar. Du tar med material/portfolio till mötet, berättar om dina intentioner och får återkoppling.

Vi svarar på frågor och berättar mer

Om ansökningar, individuell handledning, skolan, våra utbildningar och annat. Du är också välkommen att göra ett studiebesök.

Kontaktpersoner:

Koordinator Monica Justesen Åfelt, telefon: 031 – 14 80 61 eller epost: info@gbgkonstskola.se

Verksamhetsansvarig Katarina Bramer, telefon: 031 – 12 02 84 eller epost: katarina.bramer@gbgkonstskola.se

tf Studierektor Tom Bogaard, telefon: 031 – 12 02 84 eller epost: tom@gbgkonstskola.se

Besök gärna våra utställningar

Vårutställning 23 – 26 april. Verk av studerande på grundutbildningen med inriktning Måleri, Grafik och Skulptur och påbyggnadsutbildningen Konstnärlig Idégestaltning. Plats: Göteborgs Konstskola

Examensutställning 3 – 12 juni. Verk av studerande på påbyggnadsutbildningen Konstnärlig Idégestaltning. Plats: Galleri Konstepidemin.