Ansökningskurs 2015

Funderar du på att söka våra utbildningar? Vill du veta vad ett arbetsprov innebär?

Lördag och söndag 18 – 19 april har du möjlighet att gå vår tvådagars ansökningskurs. Kursen är för dej som vill söka till Göteborgs Konstskola eller andra motsvarande skolor. Den vänder sig till dej som gått estetiska linjer på gymnasiet, andra typer av konstkurser eller är självlärd. Du får träffa några av våra kunniga lärare och göra praktiska övningar i bild och form, t ex teckning, måleri, enklare grafiska trycktekniker och tredimensionellt arbete. Vi ger dej handledning i utvecklandet av arbetsprover, inblick i hur det är att studera på vår skola och hjälp vidare i ditt konstnärliga arbete.

Vill du ha stöd i arbetet med dina arbetsprover?

Söker du till våra utbildningar eller andra konstnärliga utbildningar? Nu finns det möjlighet att få kvalificerad individuell handledning av någon av våra kunniga lärare som har omfattande erfarenhet av att ge stöd åt elever i ansökningsprocesser till olika estetiska utbildningar. Du tar med ditt material/portfolio till mötet, berättar om dina intentioner och får återkoppling.

Vi svarar på frågor och berättar mer

Om ansökningskursen, individuell handledning, skolan, våra utbildningar, ansökningar och annat. Du är också välkommen att göra ett studiebesök.

Kontaktperson:

Koordinator Monica Justesen Åfelt, telefon: 031 – 14 80 61 eller epost: info@gbgkonstskola.se

Kursbild ansökningskursen, lätt