Konstnärspresentation 27/3

Många + Många + Många

Träffa konstnären Imri Sandström. Hon är verksam som konstnär och arbetar med text, bild, ljud och performance. Med transdisciplinära metoder utforskar hon litterära och historiska processer, läsande och skrivande praktiker och skärningspunkter mellan röst och rumslighet. Imri går nu doktorandutbildningen i Litterär gestaltning vid Akademin Valand, Göteborgs universitet och har en kandidat och magisterutbildning i fri konst vid Umeå Konsthögskola och Köpenhamns konstakademi.

I konstnärspresentationen Många + Många + Många talar hon om ett antal verk från konsthögskoletiden och framåt, som varit av vikt för hennes konstnärskap. Imri kommer att avsluta med att berätta om, och framföra några sidor från, det pågående doktorandprojektet Howe Across Reading – Performing the Past.

Mer info: https://www.imrisandstrom.com

Doktorandprojektets hemsida: https://about.howeacrossreading.imrisandstrom.com/

Är du inte studerande vid skolan? Föreläsningen är öppen för intresserade. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Anmäl dej per mejl till rektor Elin Wikström: elin.wikstrom@gbgkonstskola.se.  Varmt välkommen!

jagochminmor, 900