Skolstart

Vårtermin 15/1-3/6 Läs vidare! →

Ännu finns chansen!

Sen Ansökan.

Det finns möjlighet för dig att söka vår 2åriga GRUNDUTBILDNING I SKULPTUR inför höstterminen 2017.

Utbildningen berättigar till stöd från CSN på gymnasial nivå.
Läs mer om utbildningen på skulptursidan.

GALLERI FÖNSTRET

Nu har vi startat upp vårt GALLERI FÖNSTRET, där vi kommer att visa studenter från skolan. Placeringen på första långgatan 10 ger god exponering för våra utställare.

Pappers form

Missa inte vår Grafik Student Tilda Lundbohms spännande pappersformer. Du hittar dem i ett skyltfönster i Victoriapassagen i centrala Göteborg.

Idégestalning

Konstnärlig idégestaltnings elevutställning pågår för fullt, här är bilder från vernissagehelgen.

Pågår fram till 18 juni.

Skyltning

Vår grafikstudent Tilda Lundbohm

kommer under sommaren att ha en skyltning/utställning på ”Rum för papper” i Viktoriapassagen.

Studiebesök

Nevven

Måleri 2 på ateljebesök hos konstnärerna Alina Vergnano och Mattia Lullini som tillsammans även driver nevven gallery i Majorna/Göteborg . Nevven gallery är ett projektrum för samtidskonst , artistbooks mm www.nevvengallery.com

HDK

Måleri gänget fick även tid att besöka HDKs utställning på FIX fabriken

Examensutställning

Det drar ihop sig till vernissage för våra studenter på vår ettåriga kurs Konstnärlig Idégestaltning.
Den 9 juni är det kvällsvernissage kl. 18.00 – 21.00 på Konstepidemin. Lördagen den 10 juni är det vernissage kl.12.00 –