Distansundervisning

Under veckorna innan påsk har vi följt myndighetens rekommendationer och arbetar på distans. Både lärare och våra studenter gör ett fantastiskt arbete. Vi hoppas att vara tillbaka i skolans lokaler efter påsklovet.

Ansökan öppen

Ansökan inför höstens utbildningar är åter öppen. Vi blev tvungna att göra mer plats för era ansökningar och nu kan vi ta emot era ansökningar ända fram till 22 april kl.24.00 Välkommen med din ansökan!

Galleri Fönstret

I vårt Galleri Fönstret ut mot Första Långgatan får våra studenter möjlighet att visa sina verk under en period.

Just nu visar Naomi Hellborg som går andra året på måleri,

Galleri Fönstret

I vårt Galleri Fönstret får våra studenter möjlighet att visa sina verk under en period.

Just nu visar Mathilda Läckberg Holmqvist från skulpturavdelningen ”LEFTOVERS” en triptyk i textil.

DADA

Tom Sandqvist föreläste om dada och dess ursprung , mycket spännande avslut på en rolig temavecka. Workshops kring DADA performance, DADA Journal, installationer samarbeten, ljud…..

Läs vidare! →

Möt oss på Blå stället i Angered.

Våga utbilda dig till:

ARKITEKT, DESIGNER, MÖBELFORMGIVARE, KONSTNÄR, SKULPTÖR, DATASPELSDESIGNER, KERAMIKER, SKRÄDDARE, GRAFISK DESIGNER, TAPETSÖR, MODIST, ART DIRECTOR, DIREKTRIS,

SCENKOSTYM-SKRÄDDARE, SILVERSMED,

SMED, MÖNSTERKONSTRUKTÖR, GRAFIKER,

Filmfest

Under Göteborg Filmfestival visar Göteborgs Konstskola studenters videoarbeten i Galleri Fönstret.