GIBCA EXTENDED

Göteborgs Konstskola visar ett nytt verk av Maria Lindberg, ”As above so below”. Vernissage 5 september kl. 15.00 på i Galleri Fönstret, första långgatan 10.

Huset fullt.

Nu är alla våra 2 200m2 fyllda med spännande projekt och nyfikna studenter.

Utbildningen passar dig som tänker dig en framtid inom konst och kultur sfären, kanske har du gått en förberedande konstskola förut och vill nu ha tid till att fokusera på ansökningar till högskola inom konst,

Sen ansökan

Just nu har vi fullt på alla utbildningar men saker händer och om du vill kan du skicka in en spontan ansökan under läsåret. Du har då möjlighet att hamna på vår reservlista.

A WASTE OF SPACE

Vernissage 7 juni kl.16.00 – 21.00, Välkommen

Öppet fram till 14 juni, 12 – 16 varje dag.

från den 7 juni fram till och med den 14 juni visar våra studerande från KONSTNÄRLIG IDÈGESTALTNING sin examensutställning på Konstepidemin,

Tillkännagivelse

från 25 maj till 12 juni kommer våra andraårs studenter på grafikutbildningen visa sina verk på GRAFIK I VÄST, Storgatan 20 i Göteborg.

Vernissage kl. 12.00 –

Nayab Ikram

Boy Konsthall

Konstnärlig idegestaltning besöker Boy Konsthall som drivs av tidigare studenterna på Göteborgs Konstskola, Sara och Maja Östebro. Här i samtal med residenskonstnär  Nayab Ikram.