Utställning Galleri Konstepidemin 6-13 juni

Utställning, Metamorfos, på Galleri Konstepidemin av studenterna på Konstnärlig idégestaltning, Göteborgs Konstskola.

Under läsåret har studenterna utvecklat sitt konstnärliga språk genom måleri, teckning, collage, fotografi, installation,

Konstnärlig Idégestaltning

Oskar Koponen

”Jag målar minnen och känslor, ofta koloristiskt och figurativt. Processen har fört mig vidare in i konceptkonst och mer abstrakt konst, till exempel Arshile Gorky.  Under senaste tiden har jag även börjat intressera mig för kreativt skrivande och hur jag kan presentera mina verk”.

Ansökan Öppen!

Du kan fortfarande söka till vår ettåriga utbildning KONSTNÄRLIG IDÈGESTALTNING med kursstart hösten 2020. Ansökan är öppen fram till söndag 24 maj kl. 24.00 Välkommen med din ansökan.

Distansundervisning

Under veckorna innan påsk har vi följt myndighetens rekommendationer och arbetar på distans. Både lärare och våra studenter gör ett fantastiskt arbete.

Galleri Fönstret

I vårt Galleri Fönstret ut mot Första Långgatan får våra studenter möjlighet att visa sina verk under en period.

Just nu visar Naomi Hellborg som går andra året på måleri,

Galleri Fönstret

I vårt Galleri Fönstret får våra studenter möjlighet att visa sina verk under en period.

Just nu visar Mathilda Läckberg Holmqvist från skulpturavdelningen ”LEFTOVERS” en triptyk i textil.

DADA

Tom Sandqvist föreläste om dada och dess ursprung , mycket spännande avslut på en rolig temavecka. Workshops kring DADA performance, DADA Journal, installationer samarbeten, ljud…..

Läs vidare! →

Möt oss på Blå stället i Angered.

Våga utbilda dig till:

ARKITEKT, DESIGNER, MÖBELFORMGIVARE, KONSTNÄR, SKULPTÖR, DATASPELSDESIGNER, KERAMIKER, SKRÄDDARE, GRAFISK DESIGNER, TAPETSÖR, MODIST, ART DIRECTOR, DIREKTRIS,

SCENKOSTYM-SKRÄDDARE, SILVERSMED,

SMED, MÖNSTERKONSTRUKTÖR, GRAFIKER,