GLOSSOLALIA

Sommarens stora Slututställning från Konstnärlig Idégestaltning 2018, på Konstepidemin i Göteborg.

Vernissage 8 juni kl. 17- 21

Öppet 9 -17 juni kl. 12 – 17

Fristående workshops helger

Vi har skapat en serie spännande WORKSHOPS med intressanta konstnärer för dig som vill uppleva en intensiv helg med skapande. Vi vänder oss till alla som är intresserade att utvecklas konstnärligt och som inte har möjlighet att gå en av våra längre konstutbildningar.

Antagning 2018

Arbetet med årets antagningar är nu slutfört, tack alla som visat intresse för vår skola, ni som inte fick chansen den här gången står kvar på reservlistan. ni kommer alla få brev hem i lådan.

Öppen föreläsning

Nils Ramhøj

Talar om sitt konstnärskap

onsdag 25 april kl. 13.00

Konstnären Nils Ramhøj arbetar med teckning, måleri, installation, performance och fotografi. Vanligtvis är hans arbete koncentrerat kring ett specifikt tema under en längre period.

Grattis

Våra gratulationer till de elever som valt att söka och blivit antagna eller kommit vidare på intervju till; Mejjan i Stockholm, Konstfack i Stockholm, Konsthögskolan i Malmö, Akademi Valand, HDK -Göteborg,