Shelly Blue

Galaklubben 18 feb – Scenkonstgalans officiella efterfest framträder Shelly Blue på Galaklubben Scandic rubinen kl.23.00

Gertrud Sandqvist

Öppen föreläsning med Gertrud Sandqvist 20 feb kl.13.00
Gratis, men begränsat antal platser. Anmäl intresse till info@gbgkonstskola.se

Från geni till forskare, konstnärsroller genom 200 år.

Max Book

Max Book besökte Göteborgs Konstskola i samband med sin utställning på Galleri Hammarén. Utställningen pågår 2 -24 februari;

Här nedan följer Pontus Hammaréns fina presentation/Inbjudan
till Max utställning.

Utställning

Missa inte vår student Naomi Mignones utställning TJOCK, på Frilagret.

Utställningen pågår 11/12 till 19/12

Vernissage 11/12 kl. 17.00

Ansöknings Kurs

Hur gör jag?

Hur sätter man ihop sin portfolio ?
Vad räknas som arbetsprover?
Det är många frågor som kräver svar men förtvivla icke, Nu är det snart dags för vår ansökningskurs, Läs vidare! →

MÄRK MIG!

Våra Måleri tvåor ställer ut sina verk på Galleri KKP  vid Sockerbruket, Banehagsgatan 1 i Göteborg.

Vernissage 30/11 kl.19.00

Varmt Välkomna!

Hovedskous Målarskola

Den 7 dec var det 75 år sedan Börge Hovedskou flydde över Kattegatt från krigets Danmark. Två år senare startade han vår skola. Trots att skolan sedan dess har bytt namn finns närvaron av flyktingen runt om i huset. I  vårt bibliotek blickar några av hans skulpturer fortfarande ner på våra studenter.

Kunskap och Framtid

Nu är det dags för årets Kunskap och Framtids Mässa ni hittar oss på Svenska Mässan, Kreativt Torg B03:56

Tag med frågor och undringar så får du veta vilka utbildningsmöjligheter vi kan erbjuda.

Öppen Skola

Grafiker Målar och Målare Skulpterar, under öppen skola veckan vänder vi på vår värld och studenterna får träffa lärarna på andra avdelningar och pröva andra tekniker.