Fortfarande finns Chansen!

Du har möjlighet att studera på Göteborgs Konstskola!

Till terminstarten, med start 26:e augusti, finns en plats på vår ettåriga utbildning Konstnärlig idégestaltning.

Utbildningen passar dig som tänker dig en framtid inom konst och kultur sfären,

Sen ansökan

Det händer saker under sommaren och nu finns det möjlighet att göra en sen ansökan till våra utbildningar! Tag Chansen och skicka in en ansökan, våga förverkliga din dröm.

A WASTE OF SPACE

Vernissage 7 juni kl.16.00 – 21.00, Välkommen

Öppet fram till 14 juni, 12 – 16 varje dag.

från den 7 juni fram till och med den 14 juni visar våra studerande från KONSTNÄRLIG IDÈGESTALTNING sin examensutställning på Konstepidemin,

Tillkännagivelse

från 25 maj till 12 juni kommer våra andraårs studenter på grafikutbildningen visa sina verk på GRAFIK I VÄST, Storgatan 20 i Göteborg.

Vernissage kl. 12.00 –

Nayab Ikram

Boy Konsthall

Konstnärlig idegestaltning besöker Boy Konsthall som drivs av tidigare studenterna på Göteborgs Konstskola, Sara och Maja Östebro. Här i samtal med residenskonstnär  Nayab Ikram.