Glad Påsk

Du vet väl att du kan ansöka våra grundutbildningar fram till tisdag 23 april kl 24.00 digitalt på www.dan.gbgkonstskola.se. På tisdag kan du även ansöka genom att lämna in dina verk direkt på skolan,

Läs vidare! →


Sonia Hedstrand

Om Cyberfeminism och Dryckesbröder , konstnärliga samarbeten i olika former, spännande besök av Sonia Hedstrand på onsdagsföreläsningen.

Läs vidare! →


Göteborgs Konstskola

2 200 m2

Nu är det snart dags att fylla denna fantastiska byggnad med nya studeranden. på måndag 1 april öppnar våra ansökningssidor för de 2 åriga konstnärliga grundutbildningarna. våra utbildningar är högskoleförberedande och Studiemedelsberättigade på nivå A3.

Läs vidare! →


Ansökningskurs 23 -24 mars

Hur gör jag?

Hur sätter man ihop sin portfolio ?

Vad räknas som arbetsprover?

Det är många frågor som kräver svar, men förtvivla icke, nu är det snart dags för vår populära ansökningskurs, Läs vidare! →


VÅGA!

 Under 25-29 mars 2019, kan du träffa studenter och lärare från GöteborgsKonstskola och flera andra eftergymnasiala, konstnärliga utbildningar på Blå Stället i Angered! 

Läs vidare! →


Konstnärssamtal 6 mars

Onsdag 6 mars samtalar Pontus Hammarén och Peter Backhaus om Carl-Erik Hammaréns konstnärskap i samband med den aktuella utställningen på Galleri Hammarén. Samtalet är gratis och öppet för allmänheten men förbokas via info@gbgkonstskola.se pga begränsat antal platser.

Läs vidare! →