DADA

Tom Sandqvist föreläste om dada och dess ursprung , mycket spännande avslut på en rolig temavecka. Workshops kring DADA performance, DADA Journal, installationer samarbeten, ljud…..

Läs vidare! →

Möt oss på Blå stället i Angered.

Våga utbilda dig till:

ARKITEKT, DESIGNER, MÖBELFORMGIVARE, KONSTNÄR, SKULPTÖR, DATASPELSDESIGNER, KERAMIKER, SKRÄDDARE, GRAFISK DESIGNER, TAPETSÖR, MODIST, ART DIRECTOR, DIREKTRIS,

SCENKOSTYM-SKRÄDDARE, SILVERSMED,

SMED, MÖNSTERKONSTRUKTÖR, GRAFIKER,

Filmfest

Under Göteborg Filmfestival visar Göteborgs Konstskola studenters videoarbeten i Galleri Fönstret.

GIBCA EXTENDED

Göteborgs Konstskola visar ett nytt verk av Maria Lindberg, ”As above so below”. Vernissage 5 september kl. 15.00 på i Galleri Fönstret, första långgatan 10.

Huset fullt.

Nu är alla våra 2 200m2 fyllda med spännande projekt och nyfikna studenter.

Utbildningen passar dig som tänker dig en framtid inom konst och kultur sfären, kanske har du gått en förberedande konstskola förut och vill nu ha tid till att fokusera på ansökningar till högskola inom konst,