Öppen Skola

Under en vecka blandar vi skolans Studenter och lärare till nya grupper, så att alla ska få chansen att träffa varandra. I år har Öppen Skola temat TECKNING, 8 olika stationer för studenterna att besöka.

Göteborgspriset 2017

Göteborgs Konstskola är stolta över att kunna presentera ett par av de nominerade till Göteborgspriset 2017, som student och tidigare student.

Som det presenteras på Nöjesguidens hemsida idag, så är vår Grafikstudent Odessa Koppfeldt nominerad i kategorin Musik och vår tidigare skulpturstudent Anton Hellström tillsammans med övriga i Total Trygghet nominerade i kategorin teater.

Redovisning

Redovisning av höstlovsuppgiften, Tema: ”en ask tändstickor” arbeten som tog sig många spännande uttryck.

FRIKS föreläsning

I fredags var det dags för vår årliga FRIKS Väst föreläsningsdag, även detta år på Bio Roy.

FRIKS väst är samarbetet mellan de Fria konstnärliga och hantverksinriktade utbildningar i Göteborg.

Måla stort

Måleri ettornas gemensamma övning ”måla stort”, målar över förra årets bilder och ger oss nya vyer i valvet.

Galleri Fönstret

Ny utställning
i Galleri Fönstret på första långgatan 10.
öppet dygnet runt 24-7

Pia Picknick
,som går andra året på Konstnärlig grundutbildning i Skulptur, visar sitt verk FONTANELLA. Läs vidare! →

Vardag