Utställning

Missa inte vår student Naomi Mignones utställning TJOCK, på Frilagret.

Utställningen pågår 11/12 till 19/12

Vernissage 11/12 kl. 17.00

Konstutbildning till våren?

Du har möjlighet att går en termin på Göteborgs Konstskola!

Till vårterminen, med start 14:e januari, finns det möjlighet att söka Konstnärlig grundutbildning i Skulptur.

Kanske har du gått en förberedande konstskola förut och vill ha vårterminen till att fokusera på ansökningar till högskola inom konst,

MÄRK MIG!

Våra Måleri tvåor ställer ut sina verk på Galleri KKP  vid Sockerbruket, Banehagsgatan 1 i Göteborg.

Vernissage 30/11 kl.19.00

Varmt Välkomna!

Hovedskous Målarskola

Den 7 dec är det 75 år sedan Börge Hovedskou flydde över Kattegatt från krigets Danmark. Två år senare startade han vår skola. Trots att skolan sedan dess har bytt namn finns närvaron av flyktingen runt om i huset.

Kunskap och Framtid

Nu är det dags för årets Kunskap och Framtids Mässa ni hittar oss på Svenska Mässan, Kreativt Torg B03:56

Tag med frågor och undringar så får du veta vilka utbildningsmöjligheter vi kan erbjuda.

Öppen Skola

Grafiker Målar och Målare Skulpterar, under öppen skola veckan vänder vi på vår värld och studenterna får träffa lärarna på andra avdelningar och pröva andra tekniker.

Ansökningskurs 1-2 december

1-2 december

Nu är det åter dags för den populära ansökningskursen. Vi vänder oss till er som känner er osäkra på hur man söker till utbildningar med arbetsprover och portfolion.

Om insekter och fåglar

Göteborgs Konstskola besöker Göteborgs Naturhistoriska Museum med utställningen Om Insekter och fåglar,

Utställningen visas i museets gamla entré, 7 – 20 nov

vernissage 7 nov kl 15.30